Pikalaina paikkaa äkillistä rahantarvetta

Hajosiko puhelimesi tai tietokoneesi yllättäen, ja et pysty vaihtamaan kuulumisia läheistesi kanssa tai hoitamaan asioitasi? Sanoiko pyykinpesukone sopimuksensa irti, ja pyykkivuori vain kasvaa kasvamistaan? Vai satuitko kenties näkemään mainoksen lomamatkatarjouksesta, ja haluaisit tarttua siihen? Tilin saldo lähestyy kuitenkin nollaa, eikä säästötilillekään ole kertynyt kovin paljon täytettä.

Ei hätää, pikalaina voi olla hyvä ratkaisu, kun rahapula yllättää ja ylimääräistä rahaa tarvitaan pikaisesti. Pikalaina on vakuudeton pieni laina, jonka voit nostaa tilillesi todella nopeasti, jo muutamassa tunnissa. Vaikka kyseessä on pieni laina, kannattaa lainat silti kilpailuttaa ensin. Helpointa ja nopeinta vertaileminen on tehdä lainavertailupalvelussa.

Mikä on pikalaina ja miten se toimii?

Pikalaina on pienehkö vakuudeton kulutusluotto, jonka voit nostaa tilillesi nopeasti. Voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana hakemuksen tekemisestä. Vakuudettomuus tarkoittaa sitä, että hakijalta ei vaadita vakuuksia tai takaajia. Joitakin vaatimuksia luotonantajilla kuitenkin on hakijoille. Voit saada lainaa, jos olet täysi-ikäinen ja sinulla on vakaat palkka- tai eläketulot ja puhtaat luottotiedot. Voit hakea lainaa myös yhteishakijan kanssa. Yhdessä teidän on mahdollista saada isompi laina ja matalampi vuosikorko.

Lainarahan käyttökohdetta ei määrätä, vaan voit itse päättää, mihin rahat käytät. Usein pieni kulutusluotto käytetään laskujen maksamiseen, ruoan ostamiseen tai muihin päivittäisiin menoihin. Sen voi käyttää myös kodinkoneiden ostamiseen, auton korjaamiseen tai lomamatkan maksamiseen. Nämä ovat vain esimerkkejä. Voit käyttää rahat ihan mihin itse haluat.

Lainavertailupalvelu Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa useita tuhansia euroja. Pienin mahdollinen lainasumma on 500 euroa. Se on melko pieni summa, mutta voi tarjota ison avun. 500 euroa voi hyvinkin riittää esimerkiksi uuden pesukoneen tai puhelimen ostamiseen, tai vaikkapa sen lomamatkan rahoittamiseen. Jos 500 euroa ei riitä, voit hakea meidän kauttamme lainaa enemmänkin. Isoin mahdollinen lainasumma on 70 000 euroa.

Pikalaina-nimi viittaa nimenomaan lainan hakuprosessiin, ei lainan takaisinmaksuun. Pieni pikalaina voidaan maksaa takaisin nopeasti, mutta niin ei kuitenkaan ole pakko tehdä. Meidän kauttamme otettavien lainojen takaisinmaksuaika on enimmillään 15 vuotta. Jos päätät ottaa esimerkiksi 2000 euroa lainaa, voit maksaa sen takaisin esimerkiksi kolmessa vuodessa, jolloin kuukausierä olisi arviolta noin 59 euroa. Laina on myös mahdollista maksaa nopeammin pois ilman lisäkuluja.

Myös pienet lainat kannattaa kilpailuttaa

Moni pankki ja rahoituslaitos tarjoaa pikalainoja. Lainojen korot ja muut kulut voivat vaihdella eri lainanantajien välillä paljonkin. Vaikka kyseessä on pieni summa, on lainojen vertaileminen silti järkevää. Säästö se on pienikin säästö! Varsinkin jos sinulle on kertynyt useita lainoja ja osamaksusopimuksia, tulee vertailemisesta tärkeää. Maksat noista jokaisesta korkoja ja kuluja, ja jos et ole kilpailuttanut lainojasi, voit päätyä maksamaan tarpeettoman suuria summia. Onneksi myös olemassa olevat lainat on mahdollista kilpailuttaa. Jos sinulla on useita kulutusluottoja, kannattaa tutustua myös lainojen yhdistämiseen.

Lainat kilpailuttamalla voit säästää huomattavia summia rahaa. Ja kun teet kilpailutuksen lainavertailupalvelun kautta, säästät myös paljon aikaa. Hakemuksen lähettäminen erikseen jokaiseen pankkiin ja rahoituslaitokseen olisi hankalaa ja veisi paljon aikaa. Nordic Bank vertailee puolestasi jopa 27 eri rahoituslaitosta ja pankkia yhdellä lainahakemuksella. Saat todella kattavan kuvan tarjolla olevista lainavaihtoehdoista. Lainahakemuksen tekeminen ei sido eikä velvoita sinua mihinkään, vaan voit rauhassa tarkastella ja vertailla saamiasi tarjouksia. Jos tarjousten joukosta löytyy sopiva vaihtoehto, voit saada rahat tilillesi jo parissa tunnissa. Lainarahat voi nostaa tilille milloin tahansa, vuoden jokaisena päivänä. Jos olet jo lomamatkalla, ja huomaat siellä, että budjetti paukkuu ja rahat eivät riitäkään, voit hakea meidän kauttamme lisärahoitusta. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja laitteen, jolla pääset nettiin.

Pikalainaa haetaan yleensä tilanteessa, jossa rahantarve tulee yllättäen ja ylimääräistä tarvittaisiin pian. Kiireestä huolimatta kannattaa käyttää hetki lainojen vertailemiseen, koska sillä tavalla voi säästää paljon rahaa. Lainojen vertaileminen lainavertailupalvelu Nordic Bankin kautta on helppoa ja nopeaa. Saat hetkessä hyvän kuvan Suomen lainamarkkinoista ja voit löytää erittäin edullisen pikalainan.

Miten pikalainaa haetaan?

Pikalainan hakeminen on helppoa ja hakemuksen käsittelyprosessi on nopea. Voit hakea pikalainaa Nordic Bankin nettisivuilta. Laske ensin sivuiltamme löytyvällä laskurilla sopiva lainamäärä ja laina-aika. Samalla saat arvion todellisesta vuosikorosta ja kuukausierästä. Nämä ovat vain suuntaa antavia arvioita. Todellinen vuosikorko määräytyy lopullisesti sinun yksilöllisten tietojesi perusteella. Tutustu siis lainatarjouksiin huolellisesti.

Täytä lainahakemus nettisivuillamme huolella. Kun olet lähettänyt hakemuksen, alat saada tarjouksia sähköpostiisi todella pian. Tavallisesti ensimmäiset tarjoukset tulevat jo muutamassa minuutissa. Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään, joten se on riskitöntä. Voit rauhassa tutustua saamiisi tarjouksiin ja tehdä itsellesi sopivan ratkaisun. Pikalainan voi nostaa tilille nopeasti, minkä vuoksi se sopii hyvin paikkaamaan yllättävää rahapulaa.

Pikaiseen rahan tarpeeseen – Kilpailutettu pikalaina Nordic Bankista nopeasti tilille!

Suomalainen lainavertailupalvelu Nordic Bank kilpailuttaa jopa 27 pankkia ja rahoituslaitosta yhdellä ilmaisella hakemuksella. Myös pienet lainat kannattaa kilpailuttaa, koska sillä tavalla on mahdollista säästää pitkässä juoksussa paljon rahaa. Meidän kauttamme voit löytää todella edullisen pikalainan. Saat kaikki tarjoukset sähköpostiisi. Ensimmäiset saapuvat ja muutamassa minuutissa. Tavallisesti kaikki tarjoukset tulevat 6 tunnin sisällä.

Rahat voi saada tilille jo parissa tunnissa. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Näistä syistä vakuudettomat lainat ovat suosittuja. Sinun täytyy olla täysi-ikäinen ja sinulla pitää olla puhtaat luottotiedot ja vakaat palkka- tai eläketulot, jotta voit saada lainaa meidän kauttamme.

Nopean hakuprosessin ansiosta pikalaina sopii mainiosti tilanteisiin, joissa rahantarve ilmenee aivan yllättäen. Esimerkiksi puhelimen hajoaminen on ikävää ja nykymaailmassa ilman sitä on hieman hankalaa toimia. Onneksi voit pikalainan avulla päästä ostamaan uutta jo samana päivänä! Tai jos haluat hemmotella läheisiäsi lahjoilla tai lomalla, onnistuu sekin nopealla aikataululla Nordic Bankin pikalainan ansiosta.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?