Lempäälän lukiosta syksyllä 2021 valmistuneet ylioppilaat

ylioppilas

Lempäälän lukiosta on valmistunut ylioppilaita. Syksyn ylioppilaat painavat valkolakit päähänsä lakkiaisjuhlassa perjantaina 3. joulukuuta Virta-kampuksen Erik Edner -aulassa.

Aaltio Eerik Onni Mikael, Heikkinen Santtu Veli Johannes, Isoniemi Sofia Ellen Emilia, Joensivu Inka Julia, Jokinen Paul Mikael, Juhola Anniina Suvi Anneli, Junttila Saana Henni Pauliina, Kylänpää Seela Julia, Laitila Ruben Johannes (kaksoistutkinto), Lehto Lassi Kalervo, Leppänen Arvi Eero Henrik (kaksoistutkinto), Leppänen Matias Eetu Mikael, Linna Elia Kaarlo (kaksoistutkinto), Närhi Juha Elias, Paasi Antti Aleksanteri, Pirttiluoto Noora Amanda, Shibly Maysarah, Viitanen Viivi Vanessa, Vilppula Esteriina Maaria.

LVS onnittelee syksyn ylioppilaita!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?