Tartuntaluvut nousussa: kahdessa viikossa yli 70 uutta koronatapausta – Maskisuositus palasi Lempäälän kouluihin

Maskeista luovuttiin Lempäälässä 8. marraskuuta. Maskisuositus palasi 18. marraskuuta lukien.

Koronatartuntoja on todettu Lempäälässä tähän mennessä 557 pandemian aikana. Lisäystä on tullut viime viikkoina roimasti.

Marraskuun ensimmäisellä viikolla todettuja tartuntoja oli 483, viime viikolla 519 ja nyt torstaihin 18. marraskuuta mennessä 557. Tartunnat ovat lisääntyneet kahdessa viikossa siis 74:llä tapauksella.

 

Koronatilanne on huonontunut yleisesti Pirkanmaalla. Tästä johtuen Lempäälän kunnan kouluissa suositellaan jälleen työntekijöille sekä oppilaille ja opiskelijoille maskien käyttöä sisätiloissa. Maskisuositus palasi kouluihin 18. marraskuuta lähtien.

Maskisuositus koskee kuudennen sekä ylempien luokka-asteiden oppilaita ja opiskelijoita. Lisäksi kouluissa ja päiväkodeissa noudatetaan edelleen virallisia terveysturvallisuusohjeita.

 

Uusien suositusten mukaan koulujen rehtorit tiedottavat Wilma-tiedotteella huoltajia, mikäli koulussa on todettu koronatartuntoja.

Tartunnanjäljitys ei välttämättä informoi koulua karanteeniin tai eristykseen määrätystä oppilaasta. Tämän johdosta on erityisen tärkeää, että huoltajat informoivat koulua oppilaan mahdollisesta karanteenista tai eristyksestä.

 

Lue myös:

Lempäälän kunnan kouluissa ja päiväkodeissa luovutaan maskien käytöstä 8. marraskuuta

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?