Poliisi sai ilmoituksen epäilyttävästi ajaneesta kuljettajasta Lempäälässä – Päihtynyt kuljettaja aiheutti liikenneonnettomuuden Tampereella

Kolaroinut kuljettaja puhalsi rattijuopumuksen ylittävän lukeman ja huumausainepikatesti antoi positiivisen tuloksen useammalle huumausaineelle.

Poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen epäilyttävästi ajaneesta kuljettajasta Lempäälässä 18. marraskuuta noin kello 23.00. Ajoneuvo liikkui Lempääläntietä kohti Tamperetta.

Poliisipartio tavoitti ajoneuvon Nekalan kohdalla Tampereella ja yritti pysäyttää ajoneuvon pysäytysmerkkiä näyttäen, johon kuljettaja ei reagoinut. Hetkeä myöhemmin ajoneuvo törmäsi liikennevaloihin pysähtyneeseen ajoneuvoon Nekalantien ja Kuokkamaantien risteyksessä aiheuttaen kolmen ajoneuvon ketjukolarin. Yhden ajoneuvon kuljettaja loukkaantui lievästi ja ajoneuvoihin tuli vaurioita.

Kuljettaja puhalsi rattijuopumuksen ylittävän lukeman ja huumausainepikatesti antoi positiivisen tuloksen useammalle huumausaineelle. Henkilöllä ei ollut myöskään ajo-oikeutta ja hän on syyllistynyt kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta viisi kertaa vuoden aikana.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?