Lempäälän lukiosta valmistui lisää syksyn 2021 ylioppilaita

Lempäälän lukiosta valmistui lisää ylioppilaita.

Lempäälän lukiosta valmistui kolme uutta ylioppilasta lisää. Yo-lakin päähänsä painavat Airevuo Lotta Ines Marjatta, Oikarinen Jason Rainer ja Torvinen Miika Iivari.

Kaikki syksyn 2021 ylioppilaat:

Aaltio Eerik Onni Mikael, Airevuo Lotta Ines Marjatta, Heikkinen Santtu Veli Johannes, Isoniemi Sofia Ellen Emilia, Joensivu Inka Julia, Jokinen Paul Mikael, Juhola Anniina Suvi Anneli, Junttila Saana Henni Pauliina, Kylänpää Seela Julia, Laitila Ruben Johannes (kaksoistutkinto), Lehto Lassi Kalervo, Leppänen Arvi Eero Henrik (kaksoistutkinto), Leppänen Matias Eetu Mikael, Linna Elia Kaarlo (kaksoistutkinto), Närhi Juha Elias, Oikarinen Jason Rainer, Paasi Antti Aleksanteri, Pirttiluoto Noora Amanda, Shibly Maysarah, Torvinen Miika Iivari, Viitanen Viivi Vanessa, Vilppula Esteriina Maaria.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?