Lempäälän lukiosta valmistui yksi syksyn ylioppilas lisää

Lempäälän lukiosta valmistui yksi syksyn ylioppilas lisää. Ylioppilaita on nyt 23.

Sällinen Eerika Madeleine

 

Kaikki syksyllä 2021 Lempäälän lukiosta valmistuneet:

Aaltio Eerik Onni Mikael, Airevuo Lotta Ines Marjatta, Heikkinen Santtu Veli Johannes, Isoniemi Sofia Ellen Emilia, Joensivu Inka Julia, Jokinen Paul Mikael, Juhola Anniina Suvi Anneli, Junttila Saana Henni Pauliina, Kylänpää Seela Julia, Laitila Ruben Johannes (kaksoistutkinto), Lehto Lassi Kalervo, Leppänen Arvi Eero Henrik (kaksoistutkinto), Leppänen Matias Eetu Mikael, Linna Elia Kaarlo (kaksoistutkinto), Närhi Juha Elias, Oikarinen Jason Rainer, Paasi Antti Aleksanteri, Pirttiluoto Noora Amanda, Shibly Maysarah, Sällinen Eerika Madeleine, Torvinen Miika Iivari, Viitanen Viivi Vanessa, Vilppula Esteriina Maaria.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?