Äänestä kauneinta Jouluikkunaa 6.1.2022 mennessä!

Äänestä kauneinta jouluikkunaa! Käy tykkäämässä mieleistäsi jouluikkunakuvaa Lempäälän-Vesilahden Sanomien Facebookissa tai lähetä postikortti Lempäälän-Vesilahden Sanomien toimitukseen osoitteeseen Lempäälän-Vesilahden Sanomat, Jouluikkuna,  PL 38, 37501 Lempäälä 6.1.2022 mennessä. Kirjoita postikorttiin suosikkikuvasi yrityksen nimi ja omat yhteystietosi. Kisa-aikaa on aina loppiaiseen, 6.1.2022 saakka!

Arvomme 12.1.2022 yhdelle onnekkaalle 100 euron lahjakortin ja voittaja saa valita mihin mukanaolevista yrityksistä lahjakortin käyttää. Ilmoitamme voitosta henkilökohtaisesti. Iloista joulunodotusta!

Tampereen Jäätelötehdas – Vikinraitti 4

Ravintola Flemm’s, Manttaalitie 15, Lempäälätalo

Pikku Ihana, Moisionaukea 7

Hyvinvointistudio Kehotus, Tampereentie 22

Kangaskauppa Lempala, Tampereentie 19

Parturi Kampaamo Tarja Korja, Tampereentie 21

Ekokampaamo Vihreä Aalto, Tampereentie 21

Kukkakauppa Kultamuratti, Tampereentie 21

Taitojamit, Eeva Marikka,
Aimalantie 103

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?