Linjan 50 päätepysäkki Hauralasta Lempäälän keskustaan − linjan 52A päätepysäkki Laasonportista Hauralaan: Linjastomuutokset astuvat voimaan talvikaudella 2022−23

Nyssen linjan 50 päätepysäkki siirretään talvikauden 2022–23 liikenteessä Lempäälässä Hauralasta Lempäälän keskustaan. Kuva: Erkki Koivisto

Tampereen seudun joukkoliikennelautakunta päätti talvikauden 2022–23 liikenteestä keskiviikkona 26. tammikuuta.

Lempäälässä tehdään reittimuutos linjalla 50 ajoaikojen varmistamiseksi. Linjan päätepysäkki siirretään Hauralasta Lempäälän keskustaan.

Linjan 52 päätepysäkki muuttuu Lempäälässä osalla vuoroista Hauralaan, jolloin matka-aika Hauralasta vaihdottomasti bussilla Tampereen keskustaan nopeutuu jopa 15 minuutilla. Linjan 52B vuorot liikennöivät jatkossa Laasonporttiin ja linjan 52A päätepysäkkinä toimii Haurala.

 

Päätös syntyi esityksen mukaisesti. Linjastosuunnittelussa on hyödynnetty kesällä ja syksyllä saatuja asiakaspalautteita, asukastilaisuuksissa tulleita kommentteja ja matkustajamäärän seurantatietoja.

Suunnittelussa on nyt käynnistetty kesäkauden 2022 ja talvikauden 2022–2023 aikataulujen tekeminen. Asiakkailta toivotaan palautetta aikataulutoiveista, jotta ne voidaan huomioida aikataulujen tekemisessä. Palautetta voi jättää Nyssen palautekanavissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?