Avi: Tilojen sulkua koskeva päätös ei jatku Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella – Kokoontumisrajoituksista päätös torstaina tai perjantaina

Rajoitusten vuoksi muun muassa Lempäälän yleiset saunat ja niiden pukuhuonetilat ovat olleet suljettuina. Kuva: Katariina Rannaste

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto (avi) ei ole jatkamassa voimassa olevaa tartuntatautilain 58 g -pykälän mukaista, tilojen sulkemista koskevaa määräystä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella 4. helmikuuta jälkeen. Avi tiedotti asiasta torstaina 3. helmikuuta.

Lauantaista alkaen voivat siis olla jälleen auki muun muassa uimahallit, kylpylät ja yleiset saunat sekä harrastustoimintaan, joukkueurheiluun, kontaktilajeihin ja ryhmäliikuntaan tarkoitetut tilat.

Kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilat, kuten padel-, tennis- ja sulkapallokentät sekä sisäleikkipuistot ovat saaneet olla avin päätöksellä auki jo aiemmin.

Kokoontumisrajoituksia koskevan päätöksen avi arvioi valmistuvan tänään torstaina 3. helmikuuta tai perjantaina 4. helmikuuta.

 

Lue myös:

Harrastus- ja virkistystilojen sulkua ei esitetä jatkettavaksi Pirkanmaalla – ”Maskien käyttö on nyt entistäkin tärkeämpää”

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?