Yhdistystori tarjoaa kuntalaisille uusia harrastusmahdollisuuksia

Tilaisuudessa esiintyy ja juontamisesta vastaa suomalainen laulaja ja lauluntekijä Nina S. Newton. Kuva: J-p Zeipii Heino

 

Lempäälässä järjestetään lauantaina 21. toukokuuta Myllyrannassa yhdistystoritapahtuma, jossa paikallisilla yhdistyksillä on mahdollisuus verkottua ja esitellä kuntalaisille toimintaansa. Yleisötapahtuman järjestäjänä ja yhdistysten koollekutsujana toimii Lempäälän Kulttuuritapahtumat ry.

− Nyt kohdataan Myllyrannassa. Vastaava tapahtuma on aiemmin järjestetty Manttaalitalolla. Siirsimme tapahtuman nyt Myllyrantaan, jonne uusia harrastusmahdollisuuksia hakevan kuntalaisen on matalampi kynnys tulla tutustumaan tarjontaan, sanoo Lempäälän kulttuuritapahtumat ry:n puheenjohtaja Susanna Leppänen.

Hänen mukaansa kevätkesäinen Myllyranta tarjoaa mainiot puitteet esitellä omaa yhdistystään ja toimintaansa eri tavoin. Hän huomauttaa, että mukaan tuleville on rajoitetusti telttoja ja pöytiä tarjolla:

− Joten mielikuvitus valloilleen yhdistysten esittäytymiseen, hän vinkkaa.

LC Lempäälä/Kanavan leijonien pystyttämät teltat ja paikoilleen tuomat pöydät annetaan yhdistyksille varausjärjestyksessä.

Tilaisuudessa esiintyy ja juontamisesta vastaa suomalainen laulaja ja lauluntekijä Nina S. Newton.

Lempäälän kulttuuritapahtumat ry:n sihteeri Ritva Mäkelä ottaa vastaa yhdistysten ilmoittautumisia mukaan tapahtumaan sähköpostitse: ritva.makela@koti.soon.fi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?