LeKin salibandypojat hopealle haastajasarjassa

LeKin 16-vuotiaiden poikien salibandyjoukkue pelasi lauantaina kauden päättäneessä lopputurnauksessa ja tuloksena oli hopeaa.

Lauantaina 23. huhtikuuta pelattiin Turussa Sisä-Suomen ja länsirannikon haastajajoukkueiden lopputurnaus. Alkulohkossa LeKi voitti SB Hirvensalon Turusta 13−1 ja SB Someron 6−4. Loppuottelussa LeKi kohtasi jo Sisä-Suomen runkosarjasta tutun vastustajan SB Lujan Pälkäneeltä.

Runkosarjassa voitot menivät LeKille 3−1, mutta loppuottelussa LeKin peli ei ollut parhaimmillaan. Peli eteni tasaisesti kummankin johtaessa vuoron perään. Lopun LeKin painostuksesta huolimatta SB Luja vei voiton tiukkojen vaiheiden jälkeen 7−5.

 

LeKin tehopelaajana koko kauden ja myös lopputurnauksessa oli Samu-Miska Maunuksela pistein 4+11.

Loppuottelussa LeKin maalit tekivät Riku Jokinen, Kasper Mikkonen, Miko Kuusjärvi ja Joonas Korhonen (2).

Vaikka kausi päättyi tappioon, hopea tuntui kopissa jo hyvältä ja hymyt olivat leveitä. Nyt joukkueessa käännetään katseet ensi kauteen. Mukaan mahtuu vielä uusia pelaajia. Try-outeista lisätietoa joukkueen Instagramista: @lekip17.

 

Teksti: Martti Länsirinne

Kuva: Sami Permi

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?