Loiskeen futsalnaisille kakkosessa hopeaa

Sääksjärven Loiskeen naisten edustusjoukkue pelasi futsalin läntistä kakkosdivisioonaa. Sarjassa oli yhdeksän joukkuetta. TamU voitti sarjan suvereenisti. Loiske ylsi hopeasijalle, Apassit kolmanneksi.

Loiske voitti 16 pelistä yhdeksän. Tasapelejä oli neljä ja tappioita kolme.

Kausi ei kuitenkaan ollut helppo, pääosin koronan aiheuttamisen hankaluuksien vuoksi. Sarja oli tauolla kaksi kuukautta ja venyi pitkälle kevääseen. Kun sarja vihdoin palasi tauolta helmikuun lopussa, oranssipaitoihin iski korona-aalto, jonka aikana muutama ottelu pelattiin vajaalla miehityksellä: Loiskeen toinen kohtaaminen PJK:n kanssa päättyi Loiskeen 2−1-voittoon, vaikka oransseilla oli käytössään vain seitsemän pelaajaa.

 

Armi Hoppu (edessä vas.), Jenna Niemi, Tiia Saviahde, Ella Laakso, Elsa Luosa, Sonja Lindqvist, Elina Hoppu (takana vas.), Jenna Virtanen, Karoliina Myllymäki, Bettina Linna ja Maija Mäki.

Loiskeessa esiintyi kauden aikana 16 pelaajaa, joista yhtä vaille jokainen löysi tiensä sarjan pistepörssiin. Loiskeen statistisesti kirkkain tähti oli kapteeni Elsa Luosa, 13+6. Sisäisen pistepörssin toiseksi ylsi puolet kaudesta pelannut Armi Hoppu 12+6. Kolmantena olivat Suvi Hoppu ja Bettina Linna, jotka keräsivät kahdeksan pistettä. Useimmin, 15 kertaa, tiensä kentälle löysi puolustaja Tiia Saviahde. Maalivahti Ella Laakso ehti pelata 14 ottelua, joissa keräsi tehot 0+4.

Joukkueessa pelasi Ella Laakso, Armi Hoppu, Elsa Luosa, Jenna Niemi, Sara-Sofia Niskanen, Suvi Hoppu, Tiia Jaskari, Jenna Virtanen, Bettina Linna, Marietta Minetti, Tiia Saviahde, Karoliina Myllymäki, Elina Hoppu, Sonja Lindqvist, Maija Mäki, Emmi Kervinen ja Emma Ikonen. Treeneissä ehti käydä myös Janica Koivula ja kesällä kuvioihin palaava Sanna Touru. Joukkuetta valmensi Juha Hoppu.

 

Loiskeen naisten edustusjoukkue siirtyy jalkapallon pariin. Kesällä joukkue pelaa 8v8-sarjaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?