Lempäälän lukiosta 112 ylioppilasta

Lempäälän lukion kevään 2022 ylioppilaat:

Ahde Wiljami Markus, Aho Mette Maaria, Ahti Lauri Antti Vihtori, Ali-Löytty Toivo Aaro, Juhani, Amberla Atte Ilmari Leonard, Arjaluoto Enni Reetta, Hakala Riku-Petteri, Haliseva Eemeli Otso Eerik (kaksoistutkinto), Hankamäki Alvar Aapeli, Heimonen Hanna Helmi,

Hella Aada Sirja Pauliina, Herranen Krista Anniina, Holopainen Eelis Lauri-Pekka, Honkalahti Henna Lilja Henrietta, Honkimäki Iiris Unna Ursula, Huhdanperä Tea Katariina, Hussa Veera Anna Emilia, Hänninen Jussi-Pekka Joonatan, Ikonen Sofia Aleksandra, Jalonen Samuli Aleksanteri,

Jokihaara Toni Petteri (kaksoistutkinto), Karppinen Marko Mikael, Kinnunen Jimi Verneri, Kivi Katariina Emilia, Koppanen Tuuli Kaisla Fu Yue, Kovero Saara Josefiina, Kraft Pihla Eerika, Kuivamäki Aatu Mikael, Kuosmanen Noora Jenny-Stiina, Kuusjärvi Iikka Onni Erik,

Kääriäinen Kalle Eetu Elmeri, Lahtinen Liisa Maria Anniina, Laitinen Veronika Inkeri, Lampén Leevi Juhani (kaksoistutkinto), Larikka Akseli Raino Emil, Lehtikuusi Elias Oskari, Leppänen Sofia Josefina, Lindell Minja Maaria, Lumppio Sofia Aleksandra, Luoto Oskari Aarre,

Lähde Johanna Julia, Länsipuro Juho Lauri Petteri, Manninen Eero Martti Antero, Markov Sami Toivo Johannes, Mattila Ville Santeri, Merikoski Lauri Samuel, Miettinen Pauliina Inkeri, Mikkonen Atte Emil Juhani, Mikkonen Eemeli Aaron, Montonen Niko Tapani,

Muurinen Aleksi Timi Tapio, Myllymäki Aaron Viljami, Myrskyranta Kalle Pekka Viljami (kaksoistutkinto), Mäentausta Lotta Fransiina, Mäkelä Saara Sylvia, Niemi Max Alvar, Nieminen Henna Maria, Niskanen Santeri Juho Tapani, Ojala Enni Alina, Pannula Pinja Linnea,

Pekki Ada Emilia, Peltonen Joona Valtteri, Pessi Artturi Aleksanteri, Piispanen Jaakko Johannes, Pisto Ella Marie, Pola Ville Verneri Jannenpoika, Pulkkinen Neea Maaria, Pöri Samuel Juhani, Raikamo Aino Olivia, Raisanen Nathan Erik,

Rannikko Aapo Samuli Pasinpoika, Ranta Emma Riina, Rantala Elina Aliisa, Ratia Aino Eerika, Reiman Roope Oskari Birger, Reunanen Tuukka Heikki Ensio, Ristimäki Väinö Juhani, Ruonakoski Teemu Johannes, Saarela Ville Lauri Santeri, Saarinen Santeri Veikko Verner,

Salanne Jasmin Neea Julia, Salinas Bascur Roberto Carlos, Salminen Siina Pauliina, Salonen Eeli Tapani, Salonen Joni Oskari, Sarkkinen Aarne Ukko-Pekka, Saulamaa Veera Matilda, Siili Fanni Aino Katariina, Sillanpää Eemil Jere Alexander, Sirkka Eero Kalervo,

Sorvoja Anna-Emilia, Suutari Laura Suvi-Tuuli (kaksoistutkinto), Taavila Rasmus Olavi, Taivaljärvi Mikael Ozzy, Tapanainen Arttu Olli Elias, Teisko Tytti Martta Marketta, Tiensuu Anni Helmi Matilda, Tuomi Roope Antero, Turunen Aino Erika, Tuuri Jenna Emilia Aleksandra,

Ukkola Miska Henrik, Vaara Ville Matias, Valo Amalia Elviira, Vanhatalo Lari Kuutti Alarik, Vanne Johanna Suvi Tuulikki, Vartiainen Oona Sara Johanna, Vastamaa Aino Eila Helena, Virtanen Iida Sofia, Väisänen Veera Marja, Väyrynen Netta Erika, Väätäjä Arttu Santeri, Ärölä Taneli Joonatan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?