Verkkokauppojen lahjavinkit juhlakesään – nämä tuotteet ovat taatusti päivänsankarin mieleen

Valmistujaiset, häät tai muut merkkipäivät lähestyvät, mutta lahja uupuu vielä? Lue suomalaisen verkkokauppakonsernin vinkit siihen, mitkä lahjat eivät tänä kesänä jätä juhlien sankaria kylmäksi.

Pandemia alkaa vähitellen jäädä menneisyyteen, ja kesästä 2022 on kovaa vauhtia muodostumassa kaikkien aikojen juhlakesä. Nyt juhlitaan kahden edellisenkin kesän edestä!

Suomalaisen verkkokauppakonsernin SB Ecommerce Groupin verkkokauppavastaavat kertovat nyt parhaat vinkit juhlien kesästä selviytymiseen. Konsernin sateenvarjon alle mahtuu laaja valikoima erilaisia kotimaisia, kuluttajille tuttuja verkkokauppoja.

Ajaton tyyli toimii asusteissa

Sauso.com on laadukkaiden asusteiden aarreaitta. Sauso tunnetaan pitkäikäisistä ja aina tyylikkäistä tuotteista sekä naisille että miehille.
Sauson vinkki juhlakesään on tämä: hanki esimerkiksi valmistuvalle sankarille täydellisesti istuva nahkahansikaspari ja siihen sopiva silkkihuivi kevään ja kesän 2022 mallistosta. Tyyltietoinen lahja on persoonallinen ja palvelee ajattoman tyylinsä vuoksi käyttäjäänsä taatusti vuosien ajan.

Sausosta kerrotaan, että verkkokaupan tuotteita tilataan huomattavia määriä juuri lahjaksi näin alkukesästä. Lisäksi tuotteet ovat erityisen suosittuja hääparien ja häävieraiden keskuudessa: niillä kruunataan juhlavimmatkin asukokonaisuudet.

 Anna lahjaksi liikkumisen vapaus

 Kesä on liikkumisen kulta-aikaa: asfalttiviidakko, metsäpolut ja sorakuopat kutsuvat lenkkeilemään, pyöräilemään, lautailemaan, rullailemaan ja temppuilemaan.

EVX Store tarjoaa kaikenlaiset ratkaisut sähköiseen liikkumiseen. Verkkokauppa vinkkaa tämän kesän ykkösvalinnan etenkin junioreimmille päivänsankareillle olevan ehdottomasti sähköpotkulauta. Verkkokaupan valikoimasta löytyvät menopelit kaikenkokoisiin budjetteihin.

Nyt nuoriso suosii lautoja, joiden selässä voi tehdä hurjia temppuja. Sen vuoksi laudan kylkeen kannattaa hankkia myös kypärä ja muut suojavarusteet.

Sähköpotkulautailu on sujuvaa ja helppoa, kun käytössä on lisäksi vara-akku, joka kulkee lautailijan repussa tai laukussa ja varmistaa ajon jatkumisen pitkilläkin matkoilla.

Bonusvinkki: muista myös asianmukaiset tarvikkeet juhlaan

Toimitko tänä kesänä itse juhlien järjestävänä osapuolena? Konsernin verkkokauppojen joukosta löytyy myös nettiliike, joka vastaa tapahtuman- tai juhlanjärjestäjän tarpeisiin.

Markkinointitarvike.fi-sivuston verkkokauppatiimi vinkkaa, että apu yksityisten juhlien järjestäjälle löytyy yllättävästä paikasta: markkinoinnin painotuotteisiin erikoistuneesta liikkeestä.

Moni ei ole tietoinen siitä, että myös tavalliset kuluttajat voivat tilata omaan yksityiskäyttöönsä yleensä yritysten käytössä nähtäviä pop-up-telttoja.

Telttoja on verkkokaupan valikoimassa eri malleja erilaisiin tarpeisiin, ja omansa saa tilattua omannäköisellä painatuksella.

Pop-up-teltta on mitä mainioin tapa varmistaa, ettei huono keli pilaa kesäisten juhlien ihanaa tunnelmaa tai ettei juhlia tarvitse lennosta siirtää sisätiloihin. Tervetuloa, kesä ja kesän juhlat!

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?