Johanna Rusanen-Kartano avaa Laukon kartanon kovatasoisen konserttikesän – luvassa huippuartisteja J. Karjalaisesta Ellinooraan

Johanna Rusanen-Kartanon avajaiskonsertissa kuullaan suomalaisia musiikin helmiä kansallisromantiikan ajalta nykypäiviin saakka.

Tähtisopraano Johanna Rusanen-Kartano avaa lauantaina 18. kesäkuuta Laukon kartanon kovatasoisen konserttikesän. Kymmenen kesäviikon aikana Laukon satumaisessa puistossa esiintyvät kotimaiset huippuartistit J. Karjalaisesta Ellinooraan.

Johanna Rusanen-Kartanon avajaiskonsertissa kuullaan suomalaisia musiikin helmiä kansallisromantiikan ajalta nykypäiviin saakka. Tampereen eteläpuolella sijaitsevassa kartanopuistossa nautitaan illan kuluessa myös näyttämö- ja elokuvamusiikin kauneimmista sävelmistä.

Kesäisen klassisen ja svengaavan jazzin rinnalla Laukon Kesä tarjoilee kovan kattauksen suomi-popin ja -rockin ykkösnimiä. Rennon tyylikkäät kesäkeikat on ajoitettu mukavasti alkuiltaan.

Maan kauneimman keikkapuiston tittelistä kisaavassa Laukossa esiintyvät kesän mittaan mm. J. Karjalainen, Olavi Uusivirta, Maija Vilkkumaa, Erin, Litku Klemetti, Diandra, Jarkko Ahola, Steve ’n’ Seagulls ja Vesterinen Yhtyeineen.

Vuoden artistiksi vastikään valittu Ellinoora saapuu Laukon puistoon akustiselle Romantikko-erikoiskeikalle. Kesän ehdottomiin erikoisuuksiin lukeutuu myös Maustetytöt X Agentsin historiallinen yhteiskeikka.

Timo Lassy saapuu Pyhäjärven rantamaisemiin kiitetyn Trionsa kanssa. Jukka Perko esittelee Laukossa uuden Swingtet-kokoonpanonsa. Perko taituroi myös Maria Ylipään & Ystävien puistokonsertissa.

Pääsylippuun sisältyvät Laukossa komeat kesänäyttelyt. Päärakennuksella nähdään tänä kesänä Suomen tunnetuimpiin nykytaiteilijoihin lukeutuvan Marjatta Tapiolan kalloja.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?