Uhkaava tilanne yksityisasunnossa Vesilahdessa lauantaina

Poliisi sai lauantaina 18. kesäkuuta hieman ennen kello viittä aamulla hätäkeskuksen välittämänä tiedon yksityisasunnossa tapahtuneesta uhkaavasta tilanteesta Vesilahdessa. Tehtävään osallistui useita poliisipartioita, ja sen yhteydessä otettiin kiinni yksi henkilö epäiltynä laittomasta uhkauksesta ja ampuma-aserikoksesta.

Asunnossa oleskelleeseen seurueeseen kuuluneen henkilön epäillään uhanneen muita paikallaolijoita ampuma-aseella. Paikalla oli tapahtumahetkellä ollut kolme ihmistä. Ampuma-aseella ei ammuttu ihmistä kohti eikä kiinni otetun henkilön toiminnasta aiheutunut vaaraa seurueeseen kuulumattomille sivullisille. Rikoksesta epäillyn kiinniotto sujui rauhallisesti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?