Power Cupista kaksi mitalia Lempäälään ja yksi Vesilahteen

Lempo-Volleyn B-tyttöjen joukkue Power Cupissa. Kuva: Lempo-Volley

Maailman suurin juniorilentopallon turnaus Power Cup pelattiin tänä kesänä Pohjanmaalla Kauhavalla tutusti ensimmäisenä koulujen kesälomaviikonloppuna. Toissa kesänä turnaus jouduttiin perumaan koronatilanteen vuoksi ja viime kesänä Salossa turnauksessa oli selvästi vähemmän joukkueita kuin yleensä. Tämän kesän turnaus oli jo paluu lähelle ennen korona-ajan joukkue- ja pelaajamääriä.

Lempäälästä ja Vesilahdesta oli tutusti paljon junioreita mukana turnausmatkassa. Lempo-Volleylla oli Kauhavalla peräti 13 joukkuetta ja Vesilahden Visalla yksi joukkue.

 

Lempo-Volleyn B-tyttöjen joukkue pelitunnelmissa Power Cupissa. Kuva: Lempo-Volley

Mitalituliaisia toi kolme joukkuetta: Visan ainoa joukkue C-tyttöjen Tsemppisarjassa voitti hopeaa, Lempo-Volleyn E-poikien Tykit-joukkue voitti Supersarja hopeaa ja C-pojat voitti Supersarjan pronssia.

Lisäksi Lempo-Volleyn E-poikien Pyssyt sijoittui Supersarjassa neljänneksi ja E-poikien Kanuunat Tsemppisarjan neljänneksi. E-poikien kaikki kolme joukkuetta olivatkin neljän joukossa.

 

Lempo-Volleyn E-pojat Tykit juhli Power Cupissa hopeaa. Kuva: Lempo-Volley

Turnaus pelattiin torstaista sunnuntaihin ja sää oli Kauhavalla pääosin suotuisa pelaajille. Oman erikoismausteensa toi turnauksen ympäristö: pelit pelattiin aivan huvipuisto PowerParkin lähellä ja turnausvieraat pääsivät myös tutustumaan nelipäiväisen retken aikana myös huvipuiston riemuihin.

Lempo-Volleylla oli joukkueet B-E-junioreissa. B-tytöt olivat Supersarjassa yhdeksänsiä, C-tytöissä mukana oli peräti neljä joukkuetta: C2 sijoittui Supersarjassa kymmenenneksi ja C1 sijalle 16. Tsemppisarjassa C3-joukkue oli 44. ja vuotta vanhemmissa pelannut D09 sijalla 77.

D-tyttöjen Tsemppisarjassa Lempo Fuksia oli sijalla 12 ja Lila sijalla 55. D-pojissa Supersarjaa pelanneet Lempon joukkueet Sininen ja Musta olivat loppusijoilla 13 ja 28.

 

Lempo-Volleyn C-poikien pronssimitalituuletukset. Kuva: Lempo-Volley

Kaikkiaan Kauhavan Power Cupissa pelattiin eri juniorisarjoissa 3 839 ottelua ja joukkueita oli melkein 680. Ensi kesän Power Cup pelataan Imatralla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?