Digikahvilaan harrastamaan

Digikahvilassa käsitellään sovittuja aiheita ja vertaisohjaajaseniorit auttavat laitteiden käytössä − joko paikan päällä tai virtuaalisesti. Siellä voi tutustua älylaitteisiin ja saada opastusta, kun älylaitteen hankinta on mielessä. Asioiden lomassa kahvitellaan ja pohditaan esille nostettuja kysymyksiä.

Digikahvila toimii keskiviikkoisin kello 13−15 Narvassa Tuulikallion senioritalossa. Se on älypuhelimia, tabletteja ja tietokoneita käyttävien sekä kyseisiä laitteita hankkivien seniorien kohtaamispaikka.

− Vesilahden Digilahvila toimii vapaaehtoisvoimin. Vertaisohjaajan ei tarvitse olla superihminen. Kiinnostus digiasioihin sekä halu auttaa toisia ja pysyä kehityksessä mukana riittää. Tuki voi olla jatkuvaa tai kertaluonteista. Digituki on mitä parhainta aivojumppaa niin opastettavalle kuin opastajallekin. Paikan päällä tai virtuaalisesti, sanoo uusia mukaan toivottava Riitta Vatanen, joka opastaa ja antaa vinkkejä Digikahvilassa kävijöille.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?