Ruotsila jatkaa Sarapiston ja Kuokkalan asukasyhdistyksen puheenjohtajana

Sarapiston ja Kuokkalan asukasyhdistyksen vuosikokous 31. elokuuta valitsi yhdistyksen puheenjohtajaksi edelleen Eero Ruotsilan. Hallituksen muiksi jäseniksi valittiin edelleen Teemu Varsamäki, Timo Oksjoki ja Aila Ruhala. Varajäseniksi valittiin edelleen Sisko Toikka ja Antero Korhonen sekä uutena Jari Kiiski.

Yksi kommentti

  1. Eero Ruotsila

    Kokouksen alussa Täyskuidun edustaja esitteli kokousväelle valokuituhanketta. Muita asioita olivat pulkkamäen aikataulu, vieraslajien poistaminen, hulevesionglmat, ympäristön siisteys ja kierrätyspäivä sekä Mattilan retki 4.9.2022 ja kävelykierros 9.9.2022.
    Terveisin Eero Ruotsila puheenjohtaja

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?