Pandat ylsi palkintosijoille Vaasassa

Kuvassa B-luokan joukkuekisassa onnistuneet Elsa Hietanen, Olivia Wallenius, Tilda Roininen ja Vuokko Kuikka (takarivi) sekä Elli Hirsikangas, Isla Kovanen ja Nanna Matintupa (edessä)

Lempäälän Pandojen telinevoimistelijat avasivat syksyn kisakauden Vaasan Telinetaitureiden järjestämissä kilpailuissa viime viikonloppuna. Kisoissa oli osallistujia seitsemästä eri seurasta.

Nuorimmat kilpailijat aloittavat kisataipaleensa B-luokan sarjasta, jossa pandalaisista oli mukana 7 tyttöä. Kaikille heille kisa oli ensimmäinen oikea voimistelukilpailu, joten menestyminen joukkuekisan kolmannelle sijalle oli mieluisa yllätys.

Voiton joukkuekisassa vei Tampereen Sisu ja kakkoseksi ylsi Porin Tarmo. Yksilökisassa parhaiten menestyivät Isla Kovanen ja Nanna Matintupa päästen sijoille 7 ja 10. Telinekohtaisissa tuloksissa Tilda Roininen oli hypyn kolmanneksi paras.
C-luokan tytöillä sujui yksilökisa erityisen hyvin permannolla, jossa Lempäälän Aliina Kalliomäki ja Nella Lehtinen saivat kisojen korkeimmat pisteet 8,5-9. Yhteistuloksissa hopeaa sai Pandojen Aava Holsti ja pronssille kiilasi seurakaveri Nella Lehtinen.

Molempien luokkien kilpailukausi jatkuu kahden viikon kuluttua Tampereella.

Kuvassa Pandojen ylimmän luokan voimistelijat. Ylärivissä Sara Pajunen, Iris Moya ja Siiri Nuora. Alarivissä palkintosijoille yltäneet Aava Holsti, Aliina Kalliomäki ja Nella Lehtinen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?