Lukijalta: Sääksjärvellä tapahtui, toivottavasti jatkossakin

Sadekuuro ei haitannut Sääkstoria kuin hetken. Kuva: Katariina Rannaste

Lauantaina 17. syyskuuta kello 10 suuri joukko sääksjärveläisiä kerääntyi torille. Jippii, kerrankin oli kivaa tapahtumassa. Sääkin suosi tapahtumaa. Iloinen tuttavajoukko toisilleen tervehti ja rupatteli keskenään.

Oli marjanmyyjiä paikalla, mukavaa kirpputorijuttua kirjoista vaatteisiin. Olipa joku jauhopeukalo tuonut myyntiin maittavia leivonnaisiakin. Kahvittelumahdollisuus oli herkullisten korvapuustien kera.

Eikä unohdeta hyvää vitamiinin tarjoajaa, eli hunajanmyyjää. Hunaja on varmaan tarpeen, kun syksy alkaa ripsutella kosteutta niskaan. Muutama vaalijuttukin oli paikalla. Jää nähtäväksi, jatkuuko tämä tapahtuma. Ettei vaan Ruususen uni sieppaisi mukaansa.

Meinasi unohtua, olihan toritapahtumassa musiikkiakin. Kaitsu lauloi ja soitti, sekä muistutteli arpajaisista.

Oli mukava tapahtuma, ilahdutti porukoita. Kotiin oli hyvä mennä torituliaisten ja hyvän mielen kanssa. Toivottavasti tapahtuma saa jatkoa, eikös juu.

Oili Sirén

Lue myös: Sääksjärven toriin puhallettiin uutta henkeä – ”Uskomattoman hyvin meni”

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?