Lukijan kuva: Komeat kurkiaurat piirtelevät taivasta – mitä sinun syksyssäsi ilahduttaa?

Jorma Hautala ikuisti muttavien kurkien jättimäiset aurat Lempäälässä. Kuva: Jorma Hautala

Lempääläinen Jorma Hautala havahtui taivaalla liiteleviin kurkiparviin. Jättimäiset kurkiaurat suuntasivat tiistaina 20. syyskuuta Lempäälän kohdalla etelään. Suuren auran perässä seurasi vielä pienempiä auroja.

Mikä sinun syksyssäsi ilahduttaa, oletko havainnut erikoisia luonnonilmiöitä, komeita sateenkaaria tai näyttäviä sienimuodostelmia. Lähetä kuvasi meille, julkaisemme niitä sopivan tilaisuuden tullen. Mikäli kuvassasi näkyy henkilöitä, varmistathan heiltä kuvan julkaisuluvan. Laita mukaan myös yhteystietosi. Kuvia voit lähettää osoitteeseen toimitus@lvs.fi

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?