Liian nuori morsiameksi -tapahtuma Ideaparkissa lauantaina – Yhteistaideteos ja valokuvanäyttely tuovat vaikean aiheen lähelle

Lauantaina 22. lokakuuta Lempäälän Ideaparkin keskusaukiolla kehitysyhteistyöjärjestö Fida ja Ideaparkin Fida myymälä järjestävät hyväntekeväisyystapahtuman yhdessä kauppakeskus Ideaparkin ja kulttuurikeskus PiiPoon kanssa.

Kampanja nostaa esille akuutin globaalin ongelman: lapsiavioliitot ovat lisääntyneet hälyttävästi. Fida tekee Bangladeshissa kehitysyhteistyötä ehkäisten lapsiavioliittoja maaseutukylissä.

Tapahtumassa on mukanakulttuurikeskus PiiPoo, jonka kanssa Fida järjestää yhteistaideteoksen tekemistä lauantaina. Ideaparkin asiakkaiden unelmista rakennettu teos pysäyttää miettimään, miten onnekkaita me olemme, kun samaan aikaan toisaalla pienten tyttöjen unelmat tuhoutuvat lapsiavioliiton myötä.

Samalla tapahtumassa on myös mahdollisuus tutustua Arto Karvosen valokuvanäyttelyyn: Sinä lähdit, minä jäin. Avioliiton erottamat: Kahden koulutytön tarina Bangladeshista. Karvosen kuvat Bangladeshista kertovat tarinan kahdesta ystävyksestä, joiden elämät kohtalo on ajanut erilleen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?