Kulutusluottojen vertailu ja kilpailuttaminen paljastaa korkoerot

Kulutusluotto on vakuudeton laina, joka maksetaan myönteisen lainapäätöksen jälkeen nopeasti ja kertaluontoisesti tilille. Kulutusluottoa voi hakea yksin, jos palkka tai eläketulot ovat riittävät ja säännölliset eikä luottotiedoista löydy maksuhäiriömerkintää.

Kulutusluottoja nostettiin toukokuussa 2022 jopa 15 % enemmän kuin vuosi sitten vastaavana aikana. Vakuudeton laina käytetään tyypillisesti arjen yllättäviin menoihin, mutta hyvin usein myös auton hankintaan tai korjaukseen, kodin remonttikuluihin, lomamatkan toteuttamiseen tai lainojen yhdistämiseen.

Lainaa netistä luotettavasti ja turvallisesti

Lainan nostaminen saattaa monelle olla ainoa ratkaisu akuuttiin menoerään tai suuremman hankinnan rahoittamiseen, mutta äkillisessä tai muuttuvassa tilanteessa voi olla vaikea arvioida, mistä laina kannattaa hakea?

Aikaisemmin luontevin tapa hakea lainaa oli varata aika pankkikonttorista lainaneuvottelua varten. Yhä useammat pankit ovat kuitenkin viimeisten vuosien mittaan keskittäneet palvelujaan yhä enemmän verkkoon ja niin on käynyt myös monen muun lainantarjoajan kohdalla. Digitalisaation kehittymisen myötä myös monet kuluttajista odottavat palvelujen toimivan mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti netissä. Netin tarjonnan laajuus ja turvallisuus kuitenkin huolestuttavat kuluttajia aika ajoin, koska on vaikea tunnistaa, mikä lainantarjoaja on aidosti luotettava.

Hakemalla lainaa TOP10-lainat.fi palvelun kautta, löydät nopeasti sinulle sopivan lainapalvelun, sillä sivustolla esillä olevat lainanvälityspalvelut ovat jo pitkään alalla toimineita palveluita. Nämä palvelut auttavat lainanhakijaa löytämään sopivan lainaratkaisun juuri sen hetkiseen elämäntilanteeseen.

Hakemalla lainaa palvelun kautta varmistat myös, että säästät huomattavasti omaa aikaasi, sillä sinun ei tarvitse selata läpi kymmeniä verkkosivustoja löytääksesi lainapalvelun, jossa vertailla lainoja turvallisesti.

TOP10-lainat.fi sivustolla on listaus lainantarjoajista, jotka on valittu huolellisesti. Kriteereinä ovat olleet muun muassa lainapalvelun tunnettavuus, läpinäkyvä hinnoittelu, selkeys, luotettavuus sekä asiakaskokemukset. Listaukseen on valittu vain ne lainapalvelut, jotka ovat toimineet lainamarkkinoilla jo pitkään ja täten ansainneet paikkansa luotettavana lainanvälityspalveluna. TOP10–lainoissa ovat mukana muun muassa RahalaitosOmaLaina, Rahoitu, VertaaLainaa sekä VarmaLaina. Niin kuin hyvin tiedämme, useat näistä ovat kuluttajille jo entuudestaan tuttuja lainankilpailutuspalveluja ja nyt kun kaikki on saatu vielä samalle sivustolle listattuna, on lainan haku sekä lainan kilpailuttaminen helppoa ja nopeaa.

Kulutusluottojen kilpailuttaminen

Kulutusluotto kannattaa aina kilpailuttaa mahdollisimman monen eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Vaikka Suomessa kuluttajaluottojen korkoa säädellään korkokatolla, on luottojen korkotasoissa eroja. Korkeimmillaan kulutusluoton korko voi olla 20 prosenttia ja edullisimmillaan korko voi olla jopa alle kolme prosenttia.

Ota lainan kilpailuttamiseen avuksesi helppokäyttöinen ja turvallinen TOP10-lainat.fi palvelu ja aloita kulutusluoton kilpailuttaminen täyttämällä maksuton lainahakemus. Jo muutaman minuutin kuluttua lainahakemuksen lähettämisestä saat ensimmäiset lainatarjouksen vertailtavaksesi ja pääset valitsemaan henkilökohtaisista lainatarjouksista itsellesi parhaiten sopivan kulutusluoton.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?