Lempäälä ja Vesilahti hyvin edustettuina Keskusta Pirkanmaan johdossa

Lempääläinen Tuukka Liuha jatkaa Keskustan Pirkanmaan piirin puheenjohtajana. Kuva: Matti Pulkkinen, LVS-arkisto

Keskustan Pirkanmaan piiri piti syyskokouksensa Orivedellä. Syyskokous valitsi yksimielisesti tradenomi, yrittäjä Tuukka Liuhan Lempäälästä jatkamaan piirin puheenjohtajana. Varapuheenjohtajana jatkaa opiskelija, poliittinen asiantuntija Linda Lähdeniemi Punkalaitumelta. Uutena varapuheenjohtajana aloittaa  terveydenhoitaja, yrittäjä Miia Rajala Vesilahdesta. Lisäksi Pertti Uusi-Erkkilä Vesilahdelta jatkaa piirihallituksessa.

Suomen Keskustan puoluevaltuuston puheenjohtajaksi Keskustan Pirkanmaan piiri esittää ensi viikonlopun puoluevaltuuston kokouksessa Aino-Riikka Simulaa Vesilahdesta.

Aino-Riikka Simula.

Piirihallituksen jäsenet 2023:
Reijo Koskela, Virrat, Tarja-Riitta Koskinen, Juupajoki, Matti Järvinen, Tampere, Leena Risku, Ylöjärvi, Jaana Kilpi-Kiukainen, Hämeenkyrö, Pauli Haapaniemi, Ikaalinen, Aimo Kaikkonen, Orivesi, Petra Schulze Steinen, Valkeakoski, Antti Tölli, Pirkkala, Timo Karunen, Punkalaidun, Susanne Talonen-Seppälä, Parkano, Sari Hassi, Sastamala, Paula Virtanen, Urjala, Pertti Uusi-Erkkilä, Vesilahti, Rasmus Korpela, Sastamala ja Terhi Ala-Keturi, Tampere.

Miia Rajala

Miia Rajala (kesk.).

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?