Kristillisdemokraatit saivat eduskuntavaaliehdokkaan Lempäälästä, myös piirin johto pysyy lempääläiskäsissä

Jaakko Ikonen (kd.)

Kristillisdemokraattien Pirkanmaan piiri on nimennyt taksinkuljettaja Jaakko Ikosen eduskuntavaaliehdokkaaksi Lempäälään. Hän toimii aluevaltuuston hyvinvoinnin ja turvallisuusvaliokunnan varajäsenenä.
 
Kaikki tähän mennessä nimetyt ehdokkaat ovat: Riitta Haapala, Valkeakoski, Marjut Hovi, Nokia, Jaakko Ikonen, Lempäälä, Riitta Kuismanen, Pirkkala, Sirpa Pursiainen, Tampere, Laura Pöyhönen, Tampere, Pirjo Raunio, Sastamala, Ami Rinta-Valkama, Tampere ja Sari Tanus, Tampere. Puolue tavoittelee täyttä 20 ehdokkaan listaa ja on asettanut tavoitteekseen kaksi kansanedustajan paikkaa Pirkanmaalta.
Piirin syyskokouksessa Lempäälässä 19.11. valittiin Piia Nurmela jatkamaan piirin puheenjohtajana ja Kauko Turunen varapuheenjohtajana.

Piia Nurmela (kd.).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?