Virta-kampuksen uusi pysäkki avataan maanantaina – reittikartalle sijainti ilmestyy vasta vuodenvaihteessa

Uusi pysäkki Virta-kampuksen kohdalla otetaan käyttöön maanantaina 28. marraskuuta. Kuva: Seppo Kummala

Linja-autoliikenteeseen saadaan uusi pysäkki palvelemaan Lempäälän Virta-kampuksen kävijöitä. Valkeakoskentielle, Tukkitien risteykseen Virta-kampuksen kohdalle avataan uusi pysäkki maanantaina 28. marraskuuta. Pysäkki palvelee linjojen 52B, 57U ja 63 matkustajia Lempäälästä kampukselle ja kampukselta Valkeakosken suuntaan.

Pysäkki tulee näkyviin reittioppaaseen ja muihin aikataulupalveluihin vasta vuodenvaihteessa. Pysäkki on kuitenkin käytössä maanantaista alkaen, mutta sen aikatauluja ei löydy pysäkin nimellä Nyssen reittikartoista tai sovelluksesta.

– Pysäkki palvelee ensisijaisesti kampukselle saapujia, jolloin aikatauluongelmaa ei ole. Pysäkiltä lähtevien täytyy ennen päivitystä arvioida bussin saapumisaika reittikartasta lähimmän pysäkin mukaan, Tampereen seudun joukkoliikenteen asiakaspalvelusuunnittelija Maiju Lieskivi sanoo.

Uusi pysäkki on nimeltään Virta-kampus 7588. Lähin pysäkki löytyy reittikartoista nimellä Vaihmalantie L7587.

– Tuolta lähimmältä pysäkiltä väliä Virta-kampuksen pysäkille on noin minuutin luokkaa, Lieskivi sanoo.

Uuden Virta-kampus -pysäkin sijainti. Karttatekstistä poiketen pysäkit löytyvät reittikartasta Vaihmalantien nimellä. Kuva: Tampereen joukkoliikenne

Nyssepysäkki Virta-kampus 7588. Pysäkille pääsee kampukselta Lempäälän keskustan puolelta suojatietä pitkin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?