Poliisi otti kiinni kotirauhan rikkojan – onnistunut poliisioperaatio herätti huomiota naapurustossa

Usean poliisipartion pidätystehtävä herätti huomiota Lempäälässä. Kuva LVS-arkisto.

Poliisin monipartiotehtävä herätti huomiota tiistaina Lempäälässä Lopentiellä, Sarvikkaantien lähistöllä. Poliisi pidätti usean partion voimin miehen, jonka aggressiivinen käytös aiheutti hälytystehtävän. Tehtävä sujui rauhallisesti, eikä sivullisille aiheutunut vaaraa.

Poliisioperaatioon lähdettiin henkeen ja terveyteen kohdistuvana monipartiotehtävänä kello 16.25 tiistaina. Asiasta on käynnistetty esitutkinta, johon liittyneen miehen epäillään syyllistyneen laittomaan uhkaukseen sekä törkeään kotirauhan rikkomiseen.

Poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?