Siltatyö katkaisee Ahtialantien viikoksi Lempäälässä

Puutarhasillan korjaus katkaisee joulukuussa Ahtialantien. Kuva: Pirkanmaan ely-keskus

Lempäälän Lastusissa Myllyojan ylittävän Puutarhasillan kansirakenteille tehdään joulukuussa kunnostustöitä. Puutarhasilta on vuonna 1973 valmistunut puurakenteinen palkkisilta, jossa on puinen syrjälankkukansi.

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus kunnostaa Puutarhasiltaa Lempäälässä vielä ennen joulua. Kunnostustöiden vuoksi Ahtialantie (Maantie 13773) katkaistaan liikenteeltä sillan kohdalta. Työt tehdään itsenäisyyspäivän jälkeisellä viikolla 12.–16. joulukuuta. Kunnostustöiden vuoksi silta on maanantaista perjantaihin kokonaan pois liikenteeltä.

Kiertoreitti kulkee Ahtialanjärven molemmin puolin Ahtialantietä pitkin. Ahtialantie on siltapaikalla suljettuna liikenteeltä maanantain 12. joulukuuta kello 9 ja perjantain 16. joulukuuta kello 16 välisenä aikana.

Kunnostustyön tekee Pirkanmaan siltojen ylläpitourakoitsijana toimiva Destia Oy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?