Lukijoiden kuvia: Jäistä pitsiä ja raikas talvisää

Oletko sinä ikuistanut kauniita talvimaisemia tai vaikka lumileikkejä? Lähetä kuvasi Lempäälän-Vesilahden Sanomien toimitukseen. Julkaisemme kuvia printtilehdessä tilojen mukaan. Mikäli kuvissa esiintyy henkilöitä, kysythän aina heiltä luvan kuvan mahdolliseen julkaisuun. Laita kuvan mukaan tieto, missä kuva on otettu ja mitä kuvassa tapahtuu, sekä luonnollisesti kuvaajan nimi.

Kuvia voit lähettää toimitukselle sähköpostilla osoitteeseen toimitus@lvs.fi

 

Vesilahden kirkonseutu oli lunta tulvillaan. Kuva: Terhi Viljanen

Jouluviikko on alkanut ja ulkona on yhä edelleen jäätä ja lunta. – Näin talvisella säällä ulkona saattaa löytää jäistä pitsiä, kun tarkemmin katselee ympärilleen, kertoo 16. joulukuuta Lempäälän keskustassa kuvan ottanut Kari Saarinen. Kuva: Kari Saarinen

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?