Lempo-Volley riisti sarjakärjeltä pisteen

Anna Kaisa Kermisen mahtavaa liberointia Lempo tarvitsi, kun se nousi sarjakärkeä vastaan pisteille. Kuva: Taisto Niukkanen

– Pelin jälkeen sanoin pelaajille, että jäi tosi positiivinen fiilis meidän noususta ja kuinka tultiin taisteluilmeellä pitkän erätauon jälkeen, Lempon päävalmentaja Jani Huurne kiitteli.

Kommentit Huurne antoi naisten lentopallon ykkössarjapelin jälkeen, missä Lempo nappasi vieraista arvokkaan pisteen sarjakärki Puma Volleyn vieraana.

Loppulukemat Helsingistä olivat Puma ensiksi mainittuna 3–2 (25–18, 25–21, 22–25, 17–25, 15–13).

 

Alussa Lempo oli tahmealla jalalla liikkeellä ja sarjajohtaja pääsi loistavan passarinsa Sofia Lehdon johdolla viemään peliä.

Pitkä erätauko usein muuttaa lentopallopeliä, kuten tälläkin kertaa. Lempottarien syöttö terästäytyi ja hyökkäyspeliin tuli aimo annos puhtia lisää.

– Puma johti kolmattakin erää, mutta  aikalisän jälkeen saatiin homma rokkaamaan. Syöttö alkoi napsua ja puolustuspeli parani, näki Huurne pelin käänteen tapahtuneen kolmannen erän puolivälissä.

 

Lempo esitteli uuden pelaajan, kun LP Kangasalan kanssa sopimuksen tehnyt ulottuva keskitorjuja Miriam Jauhiainen pelasi debyyttipelinsä farmilistan kautta Lempossa. Jauhiainen opiskeli Kanadassa useamman vuoden ajan ja palasi Suomeen vuoden vaihteessa.

– ”Mirkku” pelasi tehokkaasti, syötti hyvin ja toi meille torjuntauhkaa. Oli kelpo esitys, Huurne kehui tulokasta.

Pudotuspelipaikka alkaa pikku hiljaa olla Lempon plakkarissa, eroa pleijariviivan väärälle puolelle on jo 13 pistettä. Lempo on sarjassa kolmas, mutta sijojen 3–6 erotus on vain kaksi pistettä.

Seuraavan kerran Lempo pelaa Hakkarissa sunnuntaina 22. tammikuuta Tapanilan Erää vastaan, samana päivänä on lauteilla myös Lempon miehet, kun se kohtaa Oulun Ettan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?