Lempäälän kiirevastaanotto päättyy jatkossa arkisin kuudelta

Lempäälän terveysaseman kiirevastaanotto päättyy jatkossa pysyvästi viimeistään kello 18. Kuva: Seppo Kummala

Lempäälän terveysaseman kiirevastaanoton ilta-aikoja lyhennettiin tammikuussa henkilöstöpulan vuoksi päättymään jo kello 18. Käytännöstä on tulossa pysyvä, tiedottaa Pirkanmaan hyvinvointialue.

Lempäälän terveysaseman kiirevastaanotto on jatkossakin auki maanantaista torstaihin kello 18 saakka. Perjantaisin kiirevastaanotto palvelee kello 16 asti. Viikonloppuna kiirevastaanotto on auki kello 10−16.

Lempäälässä kokeiltiin lyhyempää arki-iltojen aukioloaikaa tammikuun ensimmäisten viikkojen ajan henkilöstövajeen vuoksi. Koska kiirevastaanotolle on ollut iltaisin vain vähän tarvetta, muutetaan aukioloaikaa pysyvästi. Näin terveysaseman päiväaikaiseen työhön saadaan enemmän henkilöstöä, mikä on tarpeen, jotta asiakkaille pystytään tarjoamaan palveluja tiukentuvan hoitotakuun määrittämässä ajassa.

Lempäälän kiirevastaanoton ollessa suljettuna, kiireellinen hoidontarpeen arviointi tehdään Pirkanmaan päivystysavussa numerossa 116 117 ja lempääläisten sekä vesilahtelaisten kiireellinen hoito järjestetään Tays Valkeakosken sairaalan terveyskeskusten yhteispäivystyksessä.

Lempäälän terveysaseman kiirevastaanoton aukioloajat ovat (Himminpolku 6, Lempäälä) maanantaista torstaihin kello 8–18, perjantaisin kello 8–16 sekä lauantaina ja sunnuntaina kello 10–16.

Lue myös: Henkilöstövaje näkyy Lempäälän terveysasemalla – Kiirevastaanotto sulkeutuu tammikuussa arki-iltoina kaksi tuntia aiemmin

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?