Nysse-lippujen hinnat nousevat toukokuussa

Nysse-lippujen hintoihin tulee viiden prosentin korotus toukokuussa. Kuva: Joonas Leskinen

Tampereen seudun joukkoliikenteen eniten käytettyjen lippujen asiakashintoihin tulee viiden prosentin korotus 1. toukokuuta alkaen. Asiasta päätti Tampereen kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta.

Hintamuutos kohdistuu matkakortille ostettavien aikuisten, nuorten ja lasten ikäryhmien 2–3 vyöhykkeen kerta-, arvo- ja kausilippuihin (30, 90 ja 360 vuorokautta) sekä opiskelijan kausilippuun, joka ostetaan Nysse Mobiilin kautta. Kyseisillä lipputuotteilla tehdään yli 90 prosenttia kaikista Nysse-liikenteen matkoista. Lempäälä kuuluu Nyssen C-vyöhykkeeseen ja Vesilahti D-vyöhykkeeseen.

Senioreiden (65 vuotta täyttäneet) keskipäivän klo 9–14 arvolipun hintaa muutetaan kaikilla vyöhykkeillä siten, että alennus on 40 prosenttia aikuisten hinnasta laskettuna. Henkilökunta-, tapahtuma- ja koululaisryhmälippujen asiakashintoihin tulee viiden prosentin korotus.

Lähimaksun, muiden Nysse Mobiilin kautta myytävien lippujen sekä ennakkokertalippujen asiakashinnat pysyvät ennallaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?