Rotary-toimintaa esillä lauantaina Ideaparkissa

 

Kattaus rotarytoimintaa on esillä Lempäälän Ideaparkin Keskusaukiolla lauantaina 15. huhtikuuta. Tarjolla on asiaa ja viihdettä kaikenikäisille: Riesa-pelle hauskuuttaa lapsia ja entinen tangokuningatar Mervi Koponen viihdyttää varttuneempia.

Lapset pääsevät osallistumaan myös kauppakeskussuunnistukseen.

Rotaryn vaihto-oppilastoimintaa esittelee 20 entistä ja nykyistä vaihto-oppilasta.

 

Katastrofiapua tarjoava ShelterBox pystyttää Keskustorille teltan, joka varusteineen toimii katastrofialueilla tarvittaessa kokonaisen perheen kotina. Rotareiden humanitaarinen avustustyö Ukrainan kriisissä on ollut merkittävää. Tapahtumassa esitellään erityisesti projekti, jossa toimitettiin kuusi kenttäambulanssia Harkovaan. Yleisöllä on mahdollisuus tutustua kenttäambulanssin varusteluun asiantuntijan avustuksella.

Ideaparkin rotarynäyttelyssä on paikallisista projekteista esillä muun muassa Lempäälän rotaryklubin järjestämä Kuokkalankosken markkinat.

 

Rotary on maailmanlaajuinen palvelujärjestö. Rotareita on maailmanlaajuisesti noin 1,2 miljoonaa yli 200 maassa. Rotaryn palvelutoiminta kohdistuu lapsiin, nuoriin ja aikuisiin sekä paikallisesti että kansainvälisissä hankkeissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?