Työtä nuorison kanssa

 

Jos vapaaehtoistoiminta kiinnostaa, moottoripajatoimintaan voi tarjoutua ottamalla yhteyttä yhdistyksen hallituksen jäseniin. Osallistuakseen kaikkien vanhempien ei tarvitse osata pyörällisten liikkumisvälineiden huoltoa ja korjausta.

 

Lempäälän Werstas – Lembois Werkstad ry:n vuosikokouksessa päätettiin jatkaa ”Funkkis-Esso”-yhteisön kehittämistä, jäsenten määrään kasvattamista ja nuorison hyväksi tehtävän vapaaehtoistyön markkinointia.

Yhdistyksessä korostetaan nuorten osallisuutta, nuorten mielipiteiden kuulemista ja vaikutusmahdollisuuksien lisäämistä heidän arjessaan.

Yhdistys jatkaa yhteistyötä Lempäälän kunnan kanssa vuoden 2023 aikana ”Harrastava koululainen” -hankkeessa tarjoamalla koululaisille moottoripajatoimintaa kerran viikossa. Hanke on tauolla koulujen kesäloma-ajan, mutta pajalla on toimintaa tiistaisin ja torstaisin vapaaehtoistoimijoiden kesälomien sallimissa rajoissa.

Vuonna 2022 moottoripaja oli avoinna pääsääntöisesti tiistaisin ja torstaisin.

 

Varsinaisen pajatoiminnan ohella nuoret pääsivät osallistumaan tapahtumiin ja kilpailuihin. Nuorille järjestettiin ensiapukoulutusta yhteistyössä SPR:n Lempäälän osaston kanssa.

Paja-mummon toiminta on arvokasta nuorisotyötä, jota yhdistys haluaa edelleen jatkaa. Jos vapaaehtoistoiminta kiinnostaa, siihen voi tarjoutua ottamalla yhteyttä yhdistyksen hallituksen jäseniin. Ei tarvitse osata pyörällisten liikkumisvälineiden huoltoa ja korjausta. Kahvin ja teen keittäminen ja pelien pelaaminenkin on puuhaa, joka tarvitsee tekijöitä.

Vuosikokous valitsi yhdistykselle hallituksen, jossa jatkavat puheenjohtajana Tuula Petäkoski-Hult ja muina jäseninä Tarja Haapasaari, Päivi Härkönen, Mikko Koivuluoma, Maarit Lakkala ja Jorma Suomela sekä varajäseninä Jorma Kunnas, Hannele Lehikoinen ja Krista Suomela.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?