Vesilahden yhtenäiskoulun apulaisrehtori irtisanoutui – virka pantiin avoimeen hakuun

Vesilahden yhtenäiskoulun apulaisrehtori Jani Tanttu on ollut vuoden virkavapaalla ja nyt hän irtisanoutui.

Vesilahden yhtenäiskoulun apulaisrehtorin virka menee hakuun. Virassa ollut Jani Tanttu on irtisanoutunut virastaan. Tanttu on ollut virkavapaalla viime syksystä asti ja virkaa on viransijaisena hoitanut Liisa Rikka. Nyt Tanttu on ottanut vastaan viran toisaalla ja Vesilahden kunta pisti näin avautuneen viran hakuun.

Virka pyritään täyttämään vakituisesti 1. elokuuta alkaen ja haku käynnistetään välittömästi. Apulaisrehtorilta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, sekä opettajan kelpoisuutta ja riittävää työkokemusta opettajan tehtävistä, sekä opetushallinnon tutkintoa tai vastaavaa muulla tavoin hankittua opetushallinnon tuntemusta. Viran täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Viran täyttöä varten nimettiin valintatyöryhmä, johon kuuluvat sivistysjohtaja Marko Lahtinen, yhtenäiskoulun rehtori Päivi Härkönen, kaksi henkilöstön edustajaa, joista toinen edustaa alakoulua ja toinen yläkoulua sekä sivistyslautakunnan edustajaksi Tapani Pietilän (kok.), joka on myös ryhmän puheenjohtaja. Valinnassa on mahdollista käyttää soveltuvuusarviointia.

Rehtorin valinnasta päättää sivistyslautakunta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?