Onnea uusille ylioppilaille! – Lempäälän lukiosta valmistuu tänä keväänä 109 nuorta

ylioppilas

Lempäälän lukiosta valmistuu tänä keväänä 109 uutta ylioppilasta. LVS onnittelee!

Lempäälän lukion kevään 2023 ylioppilaat (julkaisuluvan antaneiden nimet):

Aarnio Matias Mikael, Alanen Veera Maria, Alavuotunki Jimi Markus, Aro Nuutti Johannes, Avci Sera Müeser, Eloranta Arttu Tapani, Eloranta Tarik Olavi Erkanpoika, Erkinheimo Lauri Mikael Juhani, Haapajoki Meeri Inkeri, Haapaniemi Lotta Maria, Harjula Lauri Elias, Haverinen Veeti Oskari, Heino Lila Maria, Hyrkäs Pinja Kristiina, Hämetvaara Elias Oskari, Hämäläinen Amanda Armiida, Iivanainen Niklas Mikael, Jarva Aino Amalia, Jokinen Rita Sinikka, Jutila Nooa Eemil, Järvinen Eeli Henrikki, Kaihua Tomi-Pekka Mikael, Kallio Akseli Juhani, Kankkonen Sara Isabella, Kauttu Minja Odessa, Keränen Aaro Otto Artturi, Ketola Riku-Kasperi Johannes, Koivisto Olli Oskari, Koivistonalho Konsta, Korkeakoski Juulia Isabella, Korkola Atte Ilmari, Koskinen Niko Kristian, Kotiranta Joonas Iisakki Ebenhard, Kämäräinen Oona Helmi Sofia, Laakkonen Emil Armas Elmeri, Lahtomäki Eetu Elmeri, Laitinen Kenne Tapani (kaksoistutkinto), Laitinen Kristiina Tuulia, Lamberg Lotta Ida Lilja, Lassila Luukas Emil Alexinpoika, Lehtinen Matias August, Lepola Leevi Aleksanteri, Leppänen Anni Matilda, Leppänen Saana Elina, Levonmaa Anssi Oskari, Levä Joona Jani Juhana, Lindström Matias Jaakko Olavi, Lähteenmäki Tuomas Petteri, Maja Nea Camilla, Mantonen Mona-Lisa Helmi Helena, Markkula Emilia Ida Kristiina, Maskuniitty Anni Roosa Sinikka, Mustila Anna Aino Wilhelmiina, Mustonen Suvi Paula Johanna, Mutonen Lotta Maaria, Mäkimattila Laura Sinikka, Mäkinen Petra Wilhelmiina, Mäkinen Tea Karoliina, Niemi Ella Maria, Niemi Joni Veikko Tuomas, Nieminen Anni Eveliina, Nieminen Kalle Oskari, Niemirepo Tarkos Timo Eljas, Nikander Elias Valtteri, Nikander Martha Amelia, Nikkinen Susa-Maria Eveliina, Nokelainen Eeli Ilmari, Noki Alarik Jannenpoika, Närhi Tuomas Ilmari, Ojala Roope Casper, Otava Petteri Henrik Oskari, Paldanius Ronja Anniina, Parkkonen Topi Tapio, Pekola Ronja Emilia, Perälä Sanina Anna Marjatta, Pesonen Jenna Aino Emilia, Raikamo Leena Sofia, Raikamo Lilia Eerika, Raisanen Olivia Rose, Rajamäki Niko Aleksi, Rantanen Roope Kristian Johannes, Riihimies Hertta Liina Lyydia, Ristimäki Vieno Annukka, Roiha Jatta Maria, Roininen Veeti Pekka Aleksi, Ruusunen Jenni Johanna, Saari Ella-Maria, Salo Henna Kreetta Alina (kaksoistutkinto), Santalahti Valtteri Erkki Anton, Seva Siiri Maria, Siltanen Viljami Aapo Elmeri, Sinisalo Valtteri Tapani, Skippari Ilari Matias, Suhonen Samuli Kristian, Suominen Leo Petteri, Suutari Salla-Mari Sofia, Tammilehto Jussi Oskari, Tanni Valtteri Akseli, Tarvainen Aino Maija, Terävä Alexandra Sofia Amanda, Vartiainen Hanna Mirjami, Vierula Annika Emilia, Viljakainen Rebekka Sylvia, Virtanen Aati Samuel, Virtanen Johanna Emilia (kaksoistutkinto), Virtanen Miska Vincent Navapol, Vuori Olli Juhani, Yli-Seppänen Satu Katariina.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?