Lempääläisvoimistelijat juhlivat Vaasassa

D-luokan joukkue Aliina Kalliomäki (vas.), Sara Pajunen, kisan voittanut Aava Holsti sekä kolmanneksi tullut Nella Lehtinen. Kuva: Lempäälän Voimisteluseura

Vaasan Telinetaitureiden kilpailut olivat lempääläläisjuhlaa. Lempäälän Voimisteluseura putsasi palkintopöydän niin B- kuin D-luokankin kisassa. B-luokan nuorempien sarjassa muut seurat jätettiin kokonaan palkintokorokesijojen ulkopuolelle, kun Elli Hirsikangas voitti jo tämän kevätkauden toisen ison kilpailun. Tällä kertaa kuitenkin vesilahtelaiskaksikko Vuokko Kuikka ja Olivia Wallenius antoivat tiukan vastuksen sijoittuen kisan toiseksi ja kolmanneksi.

Hirsikankaan voitto sinetöitiin rekillä, jossa hän päihitti muut voimistelijat peräti pisteen erolla seuraavaksi parhaisiin rekkipisteisiin. Lempäälän Voimisteluseuran kolmoisvoitosta huolimatta joukkuekisasta tuli pronssipokaali kotiin vietäväksi, sillä B-luokan vanhempien sarjassa ei menestystä lempääläisseuralle tällä kertaa tullut.

C-luokan kilpailussa Lempäälästä oli Vaasassa pieni edustus, josta parhaiten menestyi Siiri Nuora voimistellen kuudenneksi.

D-luokan kilpailussa Lempäälän Voimisteluseura menestyi sekä yksilö- että joukkuekisassa. Nuorempien sarjassa Aava Holsti taituroi voittajaksi seurakaveri Nella Lehtisen saavuttaessa pronssipokaalin. Kuudenneksi voimisteli ensimmäisessä D-luokan kisassaan Sara Pajunen. Holsti sai tämän sarjan parhaat pisteet sekä hypyssä että puomilla, kun taas Lehtinen oli nojapuiden ykkönen. Joukkuekilpailussa Lempäälän Voimisteluseuralle tässäkin sarjassa pronssia.

Vaasan Sähkö Games oli LeVolle tämän kisakauden viimeinen kilpailu, joten seuraavaksi on vuorossa peruskuntokausi ja seuraaviin kisaluokkiin valmistautuminen.

Kolmoisvoittoon voimistelleet Vuokko Kuikka (vas.), voittaja Elli Hirsikangas sekä Olivia Wallenius. Kuva: Lempäälän Voimisteluseura

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?