Lempäälään voitto Wekara Shiaista

Ykköspallilla Elias Nurkkala Lempäälän Syokonkan, kakkospallilla Airon Silver Vantaan Jukara ja kolmospallilla Kregori Salumets Ookami, Viro. Kuva: Juho Nurkkala

Toukokuun lopussa Vantaalla pidettyyn kansainväliseen judon Wekara Shiaihin osallistui Lempäälän Syokonkanin Elias Nurkkala. Nurkkala otteli sarjassa U18 66 kg. Alkuotteluissa Nurkkala voitti yhden ja hävisi yhden ottelun. Tämä riitti kuitenkin jatko-otteluihin pääsemiseen.

Niissä Nurkkala voitti sekä välierän että finaalin, molemmat ipponeilla. Vielä makeammaksi kullan saa maistumaan se, että Nurkkala peittosi finaalissa suvereenisti saman ottelijan, jolle alkuotteluissa hävisi.

Veli-Matti Karinkanta

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?