Ylennykset 4.6.

Reservin ylennykset puolustusvoimain lippujuhlan päivänä 4. kesäkuuta:

Majuriksi: Timo Henrik Tavast, Lempäälä.

Kapteeniksi: Tatu Leo Jokisalo, Lempäälä.

Yliluutnantiksi: Tommi Kalevi Haakana, Lempäälä, Aarno Antero Hakala, Vesilahti, Jukka Sakari Laitinen, Lempäälä, Miia Tellervo Mikkola, Lempäälä, Timo Juhani Myllykangas, Lempäälä, Sampo Elias Saari, Lempäälä.

Luutnantiksi: Timo Juhani Hantula, Lempäälä, Veli-Matti Hatvala, Lempäälä, Pertti Aukusti Hintikka, Lempäälä, Henri Paavo Kalevi Karvinen, Lempäälä, Ville Johannes Kilpeläinen, Lempäälä, Heli Anneka Koskinen, Lempäälä, Jukka Pekka Lindfors, Lempäälä, Heikki Tapio Malkamäki, Lempäälä, Juha Henrik Mäkinen, Lempäälä, Henri Albert Rönkkö, Lempäälä.

Vääpeliksi: Sami Tapani Luutikivi, Lempäälä, Mika Antero Paananen, Vesilahti, Matti Tapio Vehviläinen, Vesilahti.

Ylikersantiksi: Sanniina Karoliina Jokiranta, Lempäälä, Tapio Kristian Kuisma, Lempäälä.

Kersantiksi: Aapo Jalmari Haavisto, Lempäälä, Ville Petteri Hovi, Lempäälä, Antti Matias Adolf Kivi, Lempäälä, Miika Antero Korkatti, Lempäälä, Tommi Mikael Mansukoski, Lempäälä, Juha-Matti Tapani Mäkitalo, Lempäälä, Kim Petrus Nikolskij, Lempäälä, Jani Henri Einari Rahunen, Vesilahti, Olli Anttoni Riikola, Lempäälä, Olli-Pekka Räsänen, Lempäälä, Joonatan Jani Miikael Tanni, Lempäälä, Sampo Niko Jalmari Tuhkanen, Lempäälä, Janne Juhani Ylijärvi, Lempäälä.

Alikersantiksi: Teemu Juhani Haapakoski, Lempäälä, Jan Joakim Hopearuoho, Lempäälä, Mikko-Matias Järvenpää, Lempäälä, Juuso Aleksi Niemenpää, Lempäälä, Mikael Pietari Paavilainen, Lempäälä, Jukka Tapani Povelainen, Vesilahti, Jaakko Tapio Ristaniemi, Lempäälä, Tuomas Kimmo Leander Takkunen, Lempäälä, Topias Kyösti Erik Tanskanen, Lempäälä, Juho Tuomas Toivola, Lempäälä.

Korpraaliksi: Pasi Tapani Huhtala, Lempäälä, Mikko Kalevi Keränen, Lempäälä, Jukka Ensio Leppäkangas, Lempäälä, Tommi Ari Petteri Pinola, Lempäälä, Esa Olavi Rajala, Lempäälä, Jere Tapio Ruotsalainen, Lempäälä.

 

Lue myös:

Ritarikuntien kunniamerkit 4.6.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?