Loiske heräsi alun koomasta ja löylytti Toijalaa

Kenan Balici (numero 20) teki Loiskeelle maalin voittopelissä Toijalaa vastaan. Kuva: Kari Etelä

Sääksjärven Loiskeen pelaajisto oli jalkapallon kolmosen ottelussa Topijalan Pallo-49:ää vastaan alussa kuin muumioita. Sarjanousija ToiP-49 meni kahdella Akseli Sormusen maalilla karkumatkalle ennen kuin Loiskeen herääminen tapahtui.

Pari epäselvää toimarin vihellystä ja lievästi ravisteleva kannustus kentän laidalta saivat pelimme jengoilleen. Tauolla vaihdosta otimme kentälle Lempäälän ”De Bryenen” eli Tiensuun Akselin ja hän otti orkesterin haltuun. Tiensuun johdolla saimme paineen Toijalan päätyyn ja pelin käännettyä, kertasi Loiske-valmentaja Reijo Laaksonen pelin kulkua ja käännekohtaa.

Arsi Lehtiö (2), Kenan Balici ja Juho Viitaharju iskivät Loiskeen osumat ja sarjapisteet jäivät äänekkään toijalalaiskannattajajoukon harmiksi Sääksjärvelle. Vesilahden Visasta Loiskeeseen siirtynyt Lehtiö on nyt iskenyt seitsemän maalia, millä hän jakaa lohkon maalipörssin kärkisijaa.

Tilanteita ja maaleja nähdään peleissämme paljon, keskimäärin viisi maalia per ottelu on tähänastinen saldo. Eli katsojille tarjotaan viihdyttävää peliä, sanoo Laaksonen.

Loiske on sarjassa viidentenä ja kohtaa seuraavaksi Nokian Palloseuran vieraissa. Sarjan ennakkosuosikiksi povattu NoPS on kompuroinut alkukaudella, joten Loiske joutuu tiukkaan paikkaan.

Nelosdivarissa LeKi-futis otti niukan 1–0-voiton TaPasta, kun Ilmari Kymäläisen iskemä maali riitti voittoon. Tasaisessa sarjataulukossa LeKi on kuudentena.

 

Lue myös:

Loiskeen peli kulkee, mutta yleisö ei löydä Sääksjärven katsomoon

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?