Palkkiot eivät ole lillukanvarsia

Kreikan tie on meidän tiemme. Samalla kun kauhistellaan kreikkalaisten kuolleille maksamia eläkkeitä, omat käsin valitsemamme paikallispoliitikkomme tavoittelevat entistä vankempaa rakenteellista korruptiota. Samalla, kun kunnan tehtävät ja vastuut vähenivät Sote-piirin muodostuessa noin 44 prosenttia, Lempäälän valtuutetut ovat katsoneet parhaimmaksi pitää oman kokonsa ennallaan ja lisätä puheenjohtajistonsa määrää viiteen.

LVS pääkirjoituksessa (7.6.) todetaan, että valtuustoryhmien neuvottelutulosta täytyy kunnioittaa ja lisärahanmenossa on kyse lillukan varsista. Tällainenko on vaalilupauksen ryhtiliike päätöksentekoon? Pääministerimme, kunniatohtorin, pitämän puheen mukaisesti jokaisen on valittava puolensa, keskitietä ei ole.

Meidän valtuustomme on valinnut velkaantumisen ja suhmuroinnin tien, lillukanvarsia riittää vielä paremmalle väelle.

Juha Tulonen

Lempäälä

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?