Moottoripajalla tuunattu auto toi voiton lempääläisille nuorille

Nuoret lempääläiset saivat kotiin viemisiksi pokaaleja kaksin kappalein. Kuva: Jokke Suomela

Lempääläiset Teemu Suomela, Nico Suomela ja Sanni Jokipelto nappasivat pääpalkinnon viikonloppuna ensimmäistä kertaa järjestetyssä Crawling Thru Finland -autotapahtumassa. Voittajan valinnassa arvioitiin kahdeksan suoritetun tehtävän lisäksi teeman toteuttamista, tiimin yhteishenkeä, heittäytymistä sekä someen tuotettua materiaalia. Nuoret olivat itse tuunanneet lahjoituksena saadun auton kilpailun kelta-mustaan teemaan sopivaksi.

Parhaan tiimin lisäksi voittajia valittiin viidessä muussa kategoriassa, joista kolmikko voitti myös parhaan reitin palkinnon. Parhaan somen palkinto meni toiselle lempääläiselle tiimille, Pahoille Barbeille, eli Petra Suomelalle, Sara Vähämäelle, Hanna Laineelle ja Janina Suomelalle.

– Voitto tuli koko porukalle aivan puskista, kommentoi viikonlopun tapahtumissa mukana ollut Jokke Suomela.

Lue lisää:  Lahjoituksesta näyttäväksi kilpa-autoksi: nuoret autonrassaajat tuunasivat Moottoripajalla kelta-mustan menopelin ajotapahtumaan

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?