Hääkivellä pölisee hiekka

Jyri Niemi (vasemmalla) ja Jani Liski nähdään Hääkiven kentällä perjantaisessa turnauksessa. Kuva: Lempo-Volley kotisivut

Perjantaina kesäkuun viimeisenä päivänä iltapäivästä iltaan on Hääkiven beachvolley-kentillä säpinää. Jo perinteinen ”biitsiturnaus” kokoaa 16 taituria iskemään palloa kaunismiljöisillä Hääkiven kentillä.

Mukana on tukku Lempo-Volleyn tulevan kauden pelaajia, kuten Simo Puttonen, Tommi Nieminen, Ville Tuki, Veeti Kosonen, Niko Montonen ja Jani Liski. Myös Akaaseen siirtynyt Lempon ex-kapteeni Jyri Niemi on matkassa mukana, hän pelaa Kyyjärven Kykyn latvialaistähden Aivars Petrusevicsin parina. Etukäteen ennakkosuosikkien Niemi–Petrusevics-parin kovin haastaja löytynee parista Sten Kruuda–Simo Puttonen tai VaLePaan siirtyneistä nuorista ja niinikään ex-lempolaisista Joel Itänen–Saku Tuomivaara.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?