Upea Hääkivi kokosi beachvolley-väen

Yllätysmestarit Hääkivellä olivat Kalle Nieminen ja Niko Montonen. Kuva: Kari Kautto

Hääkiven maisemallisesti täyden kympin tasoiset beachvolley-kentät ja sen laitamat täyttyivät perjantaina 30. kesäkuuta isosta väkimäärästä, kun rantalentopallokentillä pelattiin kesän kovatasoisin turnaus.

Hääkivi nukkui vuosia kuuluisaa ”Ruususen unta”, mutta beach volley ja ravintolatoiminta ovat vilkastuttaneet aluetta huomattavasti. Pelaamiseen Hääkiven kentät ovat juuri sopivat hiekan ja kaikkien muidenkin puitteiden puolesta.

Turnauksessa oli mukana kahdeksan paria, useita liigassa esiintyviä pelaajia nähtiin Hääkiven sannikolla. Todelliseen jymy-yllätykseen ylti kuitenkin lempääläisduo Kalle NieminenNiko Montonen, jotka syöttivät kokeneemmille vastustajilleen tappion santaa.

Alkusarjassa Nieminen–Montonen oli lyömätön. Välierässä he nousivat todella tukalasta paikasta voittoon Kyyjärven Kykyn parista Tatu VenetjokiMiko Kostamo.

Finaalissa turnauksen ehdoton ennakkosuosikki, kokenut duo Jyri NiemiAivars Petrusevics (Kyky), pisti nuoret ahtaalle, mutta yllättäjien kantti ja kunto kestivät voittoon saakka. Lentopallossa Kalle Nieminen ja Niko Montonen edustavat tulevalla kaudella Lempo-Volleyta.

Vuosia Suomessa ammatikseen lentopalloa pelannut Aivars Petrusevics tähditti turnausta. Petrusevics iskee finaalissa pallon vastustajan kenttään. Kuva: Kari Kautto

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?