Metsäistä folkia Kirskaanniemessä

Ilkka Heinonen musisoi jouhikolla lähimetsässä Lempäälässä tiistaina 22. elokuuta.

 

Jos haluaa nauttia akustisesta folkmusiikista luonnon helmassa, tutustua erilaisiin kädentaitajiin ja kuulla heidän taidoistaan, kannattaa kokea jotain yhteisöllistä ja ainutlaatuista lähtemällä retkelle MetsäFolkiin.

Kulttuuriosuuskunta Uulu järjestää yhdessä kuntien kanssa MetsäFolk-tapahtumia Pirkanmaalla 22.-27.8.2023. Ensimmäinen niistä on Lempäälässä Kirskaanniemessä tiistaina 22. elokuuta.

− Luvassa kädentaitoja ja konsertteja luontokohteissa. Idyllisissä ja pienimuotoisissa tapahtumissa yhdistyvät retkeily, kädentaidot ja musiikki. Konserttisarja rikastuttaa esittävää kulttuuria ja ylläpitää sen monimuotoisuutta ottamalla esityksiin mukaan kädentaitajien työnäytökset ja tarinat, anoo soitinrakentaja Juhana Nyrhinen Uulusta.

− Säästä ei ikinä tiedä, saattaa olla, että luonnonvoimat jyrisevät taustalla taikka aurinko lämmittää. Ja juuri se on yksi tapahtuman hienouksista, lähdetään retkelle ja nautitaan esityksistä luonnon omalla areenalla. Pakkaa eväät, säänmukainen varustus, istuinaluista ja lähde retkelle nauttimaan loppukesän luonnosta ainutlaatuisen ohjelman kera, kehottaa Nyrhinen.

Hän musisoi Lempäälässä instrumentteinaan lusikat yhdessä Ilkka Heinosen (jouhikko) ja Kielo Kärkkäisen kanssa (kitara).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?