Harrastus haussa? – Moision koululla esitellään harrastusmahdollisuuksia

Harrastustapahtumassa esitellään monipuolisesti eri lajeja. Kuva: LVS-arkisto

Elokuun ja koulutyön alettua moni alakoululainen saattaa kaivata uutta ja innostavaa harrastusta. Paikalliset toimijat esittelevät toimintaansa Lempäälän Moision koululla sunnuntaina 20. elokuuta klo 12 alkaen.

Tapahtumassa on mahdollisuus keskustella yritysten ja yhdistysten edustajien ja harrastajien kanssa sekä kokeilla erilaisia aktiviteetteja.

Paikalla toimintaansa esittelemässä ovat muun muassa Harrastava koululainen, käsityö- ja muotoilukoulu Näpsä, Lempo-Volley, Lempäälän Pandat, Lempäälän Syokonkan Judo ry, Lempäälän Voimisteluseura, Parkour Park, PiiPoo ja Studio Baila. Ratsuniitty tuo lisäksi poneja paikalle rapsuteltavaksi.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, ja sen järjestää Moision koulun vanhempainyhdistys.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?