Lempo-Volley esittelee Akaa-pelissä tukun uusia pelaajia

Palloa nostava Niko Montonen on kehittynyt saatuaan ehjän harjoittelukauden. Kokenut Simo Puttonen (oikealla) toimii Lempon kapteenina tulevalla kaudella. Kuva: Kari Kautto

Viime kevään lentopallon ykkössarjamestari Lempo-Volleyn miesjoukkue aloittaa harjoituspeliensä sarjan kahdella kivikovalla kohtaamisella Mestaruusliigan huippuja Akaa-Volleyta ja VaLePaa vastaan.

Hakkariin saapuu ensimmäiseksi Akaa-Volley perjantaina 26. elokuuta, VaLePa viikkoa myöhemmin.

Lempo esittelee Akaa-ottelussa uusista pelaajista ainakin libero Jami Törrön, yleispelaaja Daniel Heinosen ja keskipelaaja Eetu Ahosen. Passari Matti Toivola pelaa pesäpallon nousukarsintaottelua samaan aikaan Turussa ja sentteri Aaro Keisasen mukanaolo on kysymysmerkin takana. Myös paluumuuttaja nuori passari Teemu Nyström lienee mukana Lempon rosterissa.

Treenikausi on alkanut hiukan rikkonaisesti, kun pelaajia on kesätöissä ja opiskelijat vasta palailevat Tampereen seudulle. Viikko viikolta tekeminen on parantunut. Totta kai huippujoukkue Akaa antaa meille kovaa haastetta, mutta nyt on hyvä mitata, missä mennään, arvelee Lempo-luotsi Tuomas Alatalo.

Heitä yleisölle muutama vinkki, keitä eritoten Lemposta kannattaa seurata tarkalla silmällä?

Montosen Niko on armeijan jälkeen saanut ehjän treenikauden ja on kehittynyt, libero Jami Törrö on värikäs ja liikkuva kaveri ja sentteri Ahosen Eetu on lupaava kaveri, luettelee Alatalo kolme vinkkiä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?