Loiske karahti Toijalassa, LeKi-futis koki tappioita

Sääksjärven Loiskeen kolmen ottelun mittainen voittoputki katkesi rusahtaen Toijalassa, missä paikallinen ToiP-49 kylvetti Loisketta suurinumeroisesti lukemin 5–2. Toijalalaisille pelissä oli panosta, kun he kamppailevat sarjapaikkansa puolesta. Loiske sen sijaan taistelee enemmänkin kunniasta ja sijoista 5–8.

Vihtori Sormusen maalivire oli ToiP:sta kohdillaan, hän upotti peräti kolme osumaa Loiske-veskari Juuso Ylisen selän taakse. Loiskeen onnistujat olivat maalimylly Arsi Lehtiö ja keskikentän dynamo Akseli Tiensuu. Vihtori Sormusen koko kauden maalisaldo näyttää 13 tehtyä osumaa, Arsi Lehtiöllä on yksi maali enemmän tehtynä.

Sarjassa kahdeksantena olevan Loiskeen seuraava vastus on Nokian Palloseura, ottelu pelataan 16. syyskuuta Sääksjärvellä.

 

LeKi-futis kuittasi nelosdivarissa Hakkarin tekonurmella neljännen peräkkäisen tappionsa, kun TaPa tuli takaa rinnalle ja ohi maalein 2–3. LeKi johti peliä pitkään Vili Vaittisen ja Eetu Komun maaleilla, mutta TaPa iski tasoitusosuman 74. minuutilla ja voittomaalin 79. minuutilla. Sarjataulukossa LeKi on tippunut kahdeksannelle sijalle.

Naisissa LeKi-futiksen usko alkaa kolmosdivisioonassa olla lujilla, kun pelistä toiseen tulee roimia tappioita. FC Nokia haki Hakkarista voiton jalkapalloon kaamealla 9–1-tuloksella. LeKittärien lohdutusmaalin teki Nea Uotila.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?