LeKillä neljän pisteen viikonloppu

Mikael Ojanen iski avausmaalin SaPKo-ottelussa. Kuva:Jarno Hietanen

Jääkiekon Suomi-sarjassa Lempäälän Kisa oli menneenä viikonloppuna kahdesti kaukalossa.

Perjantaina 29. syyskuuta LeKi pelasi tehokkaan ottelun Hakkarissa ja voitti Savonlinnan Pallokerhon maalein 4–1. Seuraavan päivän pitkä bussimatka vei LeKin Uuteenkaarlepyyhyn MuIK-Hockeyn vieraaksi, mistä tuli kotiinviemiseksi piste jatkoaikatappioon 2–3 päättyneessä ottelussa. Neljä lisäpistettä asetti LeKin sarjataulukossa sijalle kolme.

Molemmat ottelut olivat vaativia. SaPKo oli raikkaalla jalalla ja jouduimme paljon puolustamaan ja tappamaan alivoimaa. MuIK:ia vastaan peli oli fyysistä sisältäen paljon kamppailuja, analysoi LeKin valmentaja Mikko Sulonen otteluita.

– SaPKo-ottelussa iso peukku alivoimallemme, hoidimme jäähyt takaiskuitta. Uudesakaarlepyyssä MuIK oli jatkoajalla tehokkaampi, kaikki jätettiin kaukaloon, jatkoi Sulonen.

Kotiottelussa Ville Pelttari oli pelin värikkäin lekiläinen. Tehosaldo oli mainio maali ja syöttö, mutta myös jäähypenkki tuli pelimiehelle tutuksi. Raamikas (191/95) Pelttari kolusi Tampereen kaikki suurseurat juniori-iässä, piti kaksi edelliskautta välivuotta ja palasi täksi kaudeksi kiekkosotisopaan erinomaisella tavalla. Kuuden pelin jälkeen Pelttarin tehosaldo näyttää seitsemää.

MuIK-pelin tehopelaaja LeKistä oli Aku Kinnari saldolla maali ja syöttö.

Tulevana viikonloppuna LeKi matkaa ensiksi Kalajoelle ja siitä seuraavana päivänä Raaheen.

 

Lue myös:

LeKin nollataika kesti yli kaksi tuntia

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?